Skippasin luennot ja menin treenaamaan :D Hallilla oli valmiina tosi kivan oloinen pätkä, joten treenasin sitä.

1927771.jpg

Aloitettiin pelkällä hyppy-kepit-harjoituksella, tehtiin molemmin puolin. Hyvin onnistui. Ohjasin kepeille läheltä ja kaukaa, otin väliä niin sivulle kuin taaksekin päin. Kaaret oli ensimmäisessä välissä, keskellä ja lopussa. Hyvin se hakee kepit, kun antaa vain tilaa tehdä.

Sitten tehtiin tuo kuvan pätkä kokonaisuudessaan. Urho irtosi hyvin putkeen, jäin ottamaan 3 hypylle vastaan. Ensimmäisellä kerralla käänsin ennen 5 hyppyä liian tiukasti ja Urho tuli 4-5 välistä suoraan luo. Toinen kierros onnistui jo paremmin. Pujottelu oli hyvä, ohjasin hyppyjen ja pujottelun välissä.

Sen jälkeen tehtiin 1-2-4 toisesta suunnasta-5 toiseen suuntaan - valssi - kepit. Hyvin onnistui näinkin. Tätä tein toisenkin toiston, että sain pujotteluun lisää toistoja "väärältä puolelta".

Sitten 1-2 - persjättö 3:lle, joka tultiin suoraan putkelta - 4 - 3.hyppy uudestaan putkelta päin - 4 - 5 - 6. Muuten meni hyvin, persjättökin sujui mallikkaasti, mutta pyörityksen jälkeen viimeiseltä 4.hypyltä tahtoi aina tulla rima alas. Urholla tuli kiire, eli toisin sanoen en malttanut ohjata kunnolla. Jouduttiin ottamaan muutaman kerran uusiksi, että rima pysyi ylhäällä. Pujottelu tosi hyvä, pystyi jo vedättämään hyvin.

Sitten tehtiin välistävetoja muutama, ihan kahdella hypyllä. Tää on vaikeeta. Urho kääntyy tosi tiukasti ja rima tulee helposti alas. Yritin antaa sille tilaa tulla enemmän luo (että ei ponnistaisi ihan esteen edestä), mutta sain sen aina käännettyä niin, että kylki vaan hipoi siiivekettä. Pitää reilusti liiiiiotella ja vetää kunnolla luo, että U saa tilaa reilusti.

Loppuun tehtiin vielä keppejä 1. hypyltä (hyppy tultiin putkelta päin), hyvin Urho haki näinkin. Viimeinen treenipätkä oli 5-4-putki-hyppy-kepit. Tosi hyvä :)

Ihan treenien päätteeksi otettiin yksittäisenä keinua, puomia ja rengasta. Renkaalle Urho ponnistaa jännästi. Pitää tulla yhden hypyn takaa, että se hyppää oikein, muuten se ottaa tukea renkaasta ja hyppää tosi lähelle. Puomia ja keinua pitää edelleenkin hinkata lisää.

Seuraava itsenäinen treeni hallilla saa olla kontaktitreeni!