KAS:n hallilla, eikä mitään muuta tavoitetta treeneille, kuin saada hyvä fiilis.

1264452939_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ensin mustaa rataa. Harjoitushan on helppo ja kiva sitä oli muuten mennäkin, mutta 3 rima tuli jo alusta alkaen alas. Tää on meidän tyyppiongelma, tuollainen ihan helppo peruskäännös. Kokeilin sitä monta kertaa, eri ohjaustavoilla, ja loppujen lopuksi parhaiten toimi se, että jäin heti 2 riman taakse, annoin hypätä 3 vapaasti suoraan putkea kohti ja sitten vasta käänsin 4 hypylle. Ei todellakaan muuten järkevin tapa tuota kohtaa ohjata, mutta se oli ainoa, jolla riman sai pysymään ylhäällä. Samaan tapaan kun vein 10-11-12 kohdan, niin rima pysyi taas ylhäällä. Kokeilin myös valssia 3-4 väliin - ei onnistunut, ei sitten mitenkään. Ehkä olisin siihen tarvinnut kaverin joka vääntää rautalangasta, että missä kohtaa mun kuuluisi olla.

Punainen rata meni paremmin. Alun käännös kakkosella oli superhieno! 4-5 välissä valssi - nyt se toimi, kun seuraava este oli toinen putki. Renkaalta Urho haki putkeen tosi hyvin, ei ongelmia, ja se taas helpotti mun ohjaamista loppupuolella.  Loppu onnistui, kun annoin liioitellusti tilaa, enkä yrittänyt etsiä hyviä linjauskulmia.

Jotenkin helpottavaa tajuta, että ne rimat pysyy kyllä ylhäällä, kun vaan opin loogisesti tunnistamaan ne kaikista vaikeimmat paikat ja ohjaan ne ns. liikaa varman päälle. Tätä peruskäännöstä pitää vaan treenata paljon, ehkä se jossain vaiheessa menee vielä hyvin.

Mutta kivaa oli, Urho irtosi tosi hyvin ja luki kyllä hyvin rataakin :) Ja kovaa se meni!