Olis pitäny heti treenin jälkeen piirtää radat, mutta enpä sitten saanut aikaiseksi. Nyt en enää muista mitä tehtiin, mutta paska fiilis jäi ja perseelleen meni. Se välillä näkyvissä ollut hieno yhteistyö oli jossain missä lie ja sitten mun ohjaaminen töktöktökki ja sitten levis koko pakka. Lämpät ja jäähdyttelyt sentään oli asialliset.

Ensimmäinen treeni oli putkibaanaa, pari putkea ja pari hyppyä. Kovaa mentiin, en tiedä kuumuttiko tämä sitten Urmasta liikaa. Toisella pätkällä käännettiin tiukasti. Rimoja tuli alas ja Urho kääntyi ihan siivekkeitä nuollen. Tehtiin Jenny-käännöksiä ja takaaleikkauksia, yhtään valssia ei saanut tehdä. Eipä siinä, en ois tehnytkään :D Tiukat käännökset on Urholle vaikeita, se kääntyy vähän turhankin tiukasti. Sitten kun jankattiin muutamia esteitä, alkoi molempia vituttaa. Viimeinen pätkä (keinu - pituus -takaaleikkaus hypylle - takaaleikkaus putkeen - hyppy - poispäin kääntö putkeen) menikin ihan reisille ja käytiin pihalla jäähyllä. Uusintayrityskin oli räpellystä, mutta harjoitus oli hyvä, tätä pitää testata paremmalla fiiliksellä!

Ihan loppuun tehtiin kontakteja, ne sentään meni hyvin. Tuon viimeisen pätkän keinu oli ekalla kerralla vähän liian säpäkkä ja Urho pysähtyi kunnolla vasta kontaktin jälkeen. Kaikki muut meni nappiin.