Pikapäivitys perjantain agitreeneistä, Jenskun, Lennin, Ainon ja Luigin kanssa hallilla.

Kolme erilaista treeniä: Ekalla radalla vain rengas, hyppy ja putki, tehtiin mm. twistiä ja takaaleikkausta hypyllä (ja renkaalla). Edellisten treenien sulkeiset oli menneet kaaliin, eikä yhtään kertaa twistissä tullut rima alas.

Toisessa treenissä tehtiin ihan helppoa perusvalssausta, mutta se meni jatkuvasti perseelleen. Urho hyppäsi niin siivekettä nuollen, että rima tippui jatkuvasti. Vasta ihan yliliioiteltu laajan kaarroksen ohjaaminen sai riman kestämään ylhäällä. Kylläpä taas vain otti päähän. Tein myös helppoa takaaleikkausta ja se onnistui. Jotenkin tuo riman tiputtaminen tuossa kohdassa "jäi päälle" ja tuntui, että vaikka sen ohjaisi kuin selvästi, rima vain tulee alas.

Kolmas treeni oli hypyllä ja renkaalla kahdeksikkoa. Takaaleikkausta, tiukkaa valssia, reilumpaa valssia ja mitähän vielä. Rima kesti ylhäällä ilman ongelmia ja olin ihan sikatyytyväinen. Urholla tuppaa joskus ajatus katkomaan, kun pyöritetään pitkään, mutta nyt se teki tarkkaa työtä koko ajan, vaikka tein yhteensä 10 esteen pätkän näillä 2 esteellä.

On se niin herkkää.