Käytiin viikolla Ainon, Luigin, Jenskun ja Lennin kanssa liitelemässä. Ennakkoon hirvitti, että hirttääköhän kaasu kiinni, mutta ei, meni tosi hyvin! Ekan treenin jälkeen olisi pitänyt lopettaa kun meni niin sairaan hyvin, mutta en niin tietenkään malttanut tehdä. Sen jälkeen mentiinkin sitten keulimisen ja lapasessa kestämisen rajamailla, mutta fiilis oli silti hyvä.

Tällaista kiemuraa mentiin:

1247418159_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ensin tehtiin musta rata. Alku kepeille asti oli ihan superhyvä. 2: jälkeen sivussa oli vielä A tyrkyllä, huonolla linjauksella koira olisi voinut hakea sen, mutta Urho meni kepeille ihan tosi hyvin! Puomin ylösmenon kontaktipaikka oli vähän hakusessa. Urho kyllä pysähtyi, mutta ei ihan niinkuin olisi pitänyt. Alastulo oli ekalla kerralla hyvä, mutta kun puomi tultiin toiseen kertaan, U valui kontaktilta liian aikaisin :/ . Otettiin kontaktisulkeisia ja sitten homma taas toimi. Tiukat valssit 8 ja 9 esteillä meni hyvin. 

Vihreän radan aloitin niin kuin tultaisiin kepeiltä. Vein puomille hieman peruuttamalla (toisin kuin ekalla radalla) ja sillä saikin tiukimman kurvin. Puomi oli nyt sulkeisten jälkeen ok. 4 rima tahtoi koko ajan tulla alas. Loppujen lopuksi tein vain 3-4 valssia, ja vasta kun pidin käsiä ihan liioitellun korkealla ja ohjasin iiiisoiilla askelilla, rima pysyi ylhäällä. Muuten pätkä keinulle asti meni hyvin, 7-8 väliin jaakotus. Kepeille oli vaikeahko kulma ja ensimmäinen "käskytän vaan ja annan itse hakea"-tekniikka ei toiminut (eh, varsin yllättävää). Sitten kun ohjasin kunnolla ekaan väliin, ei ollutkaan enää mitään ongelmia.

Viikonloppu keskityttiin vaan lenkkeilyyn. Lauantaina melkein törmättiin hirveen ja sunnuntaina löydettiin karhun hämmentämät murkkupesä ja sammalmätäs ja nähtiin myös yksi isokokoinen musta kanalintu, tarkempaan lajinmääritykseen en siinä hepakassa kyennyt. Mauno päätti kokeilla kanalinnustajan taitojaan ja hilpaisi perään.... 

Huomenna onkin taas hakutreenit, eilen laitoin hakemuksen Activedogin syksyn ryhmään. Kyllä tämä normaali treeniarki tästä taas muotoutuu :)