Olipahan taas vauhtia ja vipellystä! Hallissa oli 3 treenipätkää; hyppykiemuroita, hyppyjä + putki ja viimeisessä pätkässä erillisinä esteinä A, putki A:n alla, rengas ja pussi. Ensivaikutelma mulla oli että siisus sentään, tästä ei tule mitään, mutta niinpä vain Urmas taas yllätti ja meni ihan sairaan hyvin :) Se pysyi lähdössä hyvin, vaikka viereisellä radalla mentiin lujaa (mm. putkeen) ja kuunteli ohjausta tosi hyvin koko ajan. Edes pätkän lopussa, kun palkkasin sen, se ei vilkuillutkaan muualle vaan repi remmiä onnellisena. Edellisellä 3:n pätkän kerralla se karkaili, eikä keskittynyt lainkaan. Siistii, ollaan me edistytty!!

Ensimmäisenä me tehtiin hyppykuvioita. Ideana oli harjoitella käännöksiä niin, että alkuun hyppyjen välit oli pitkät, sitten lyhyet ja sitten tehtiin koko pätkä kasina. Jännitin lähtöä vähän, joten ensimmäinen ohjaus ei ollut mitään priimaa, mutta Urmas paikkasi hyvin ja rimat pysyi ylhäällä. Urho liikkui vähän hitaasti, luulen että se johtui mun himmailusta. Ensimmäisessä kasi-sarjassa (koira oik puolella) keskimmäisen esteen rima tuli alas, käskytin liian myöhään ja Urho kääntyi katsomaan minua just ennen hyppyä. Toisella kierroksella onnistuttiin hyvin, samoin kun tehtiin toiseen suuntaan.

Sitten tehtiin A:ta. Alastulo on hyvä, kun itse olen edellä. Jos tulen takana, Urho pysähtyy kokonaan kontaktipinnalle. Toisaalta voin juosta paljonkin eteen ja Urho pysähtyy 2on-2off. Rengasta tehtiin myös. Tässä pitää muistaa käskyttää kunnolla ajoissa, jos Urho on yhtään epävarma, se hyppää huonosti. A:n alla oleva putki oli vaikea, A veti kovasti puoleensa. Vartalo-ohjauksen piti olla toooosi reilu, että mentiin putkeen. Toisaalta liian reilulla sain kyllä kerran ohikin.

Hypyt-putki-kuviolla harjoittelin lähinnä persjättöä putken jälkeen. Lisäksi päästeltiin vaan menemään kovaa ja siihenpä olikin hyvä lopettaa :)

Tosi hyvä mieli jäi näistä treeneistä, mehän toimittiin jo ihan tiiminä :)