Hakutreenien jälkeen käytiin vielä fiilistelemässä Hietsussa. Rengasta ensin yksin, ei ongelmia. Sitten rengas-puomi, narupallo odotti puomin jälkeen. Rengas hyvin, puomi oli nopea, mutta jostain syystä Urho jäi kokonaan kontaktille, eikä mennyt 2on-2off. Hinkattiin puomia vielä erikseen, että saatiin oikea suoritus.

Sitten tehtiin vauhtipätkä: kahden hypyn suora - u-putki - 2 hyppyä hieman vinossa linjassa - kääntö puomille. Puomin jälkeen narupallo. Nyt hypyt oli tosi hyviä, ei rynnimistä, vaan Urho malttoi hypätä kunnolla. Toisin sanoen, en itse kiirehtinyt vaan maltoin odottaa. Viimeinen rima tuli alas, koska käänsin hypyn päällä. Pitäisi muistaa antaa tilaa hypätä tässä vaiheessa ja tehdä niitä tiukkoja käännöksiä vasta kun perushommat on hanskassa. Sitä vaan ei aina tuossa vauhdissa älyä. Tokalla kerralla ohjasin paremmin, muistin antaa tilaa. Molemmilla kerroilla puomi oli hyvä ja nopea. Vauhti oli kova, mutta me tehtiin se yhdessä! Ehkä tästä ohjus-kehno kartturi-yhdistelmästä saadaan vielä hyvä tiimi aikaiseksi!

Loppuun puomia vielä lisää, narupallolla. Tosi kivat pikatreenit, ei riekkumista. Hienoa oli huomata, että Urho alkaa jo itsekin skarpata ja rauhoittua paikalleen, että pääsee taas tekemään. Mieletön into sillä oli taaskin tehdä, vaikka takana oli jo hakutreenit :)