Käytiin vielä fiilistelemässä hallilla. Keppejä ja kontakteja muutamien hyppyjen ja putken kautta.

Hyvä fiilis jäi, nyt oli rentoa menoa. Kepit meni tosi hyvin silloin kun keppien jälkeen oli hyppy, mutta jos edessä oli putki, jäi viimeinen väli ensin tekemättä. Kokeilin, että käskytän Urhoa uudelleen kun se pujottelee toiseksi viimeisimmässä välissä ja se kyllä auttoi. Oli hyvä testata sitä nyt, voin tehdä niin kisoissakin vastaavassa tilanteessa. Takaaleikkasin kepeille, onnistui hyvin.

Puomilla meinasi putken jälkeen olla kiire, Urho meinasi varastaa pysähtymisestä. Tätä sitten hinkattiin usempaan kertaan. Hyvin se malttaa koskea ylösmenolle, mutta meinaa siitä itsenäisesti lähteä eteenpäin. Sinällään tämä ei mun mielestä ole vakavaa, koska pysähdyshän jossain vaiheessa jätetään pois, mutta toisaalta se ei ole Urhon asia päättää että koska. Vaadin kunnollisen pysähtymisen alkuun ja oikeanlaisen 2-2-kontaktin loppuun. Näytti että ylösmenon hinkkaaminen sai vähän pasmoja sekaisin, joten käytiin jäähdyttelemässä puolisen tuntia ja tehtiin sen jälkeen yksi (aivan sairaan hyvä) puomi. Siihen oli hyvä lopettaa. Alasmenot oli koko ajan hyviä ja varmoja, A oli myös hyvä.

Hypyt kulki hyvin ja muuten ohjauksen suhteen oli rento fiilis. Lähtö oli rauhallinen, eikä rimoja tullut alas. Näillä mennään.