Itselle teki tiukkaa pitää eilinen lepopäivänä, mutta pitää niitäkin välillä olla. Lenkkeiltiin vain ja vähän jumpattiin. Opeteltiin uusia temppuja, tassun antamista ja tanssimista, ajattelin että näillä saa myös niitä sisäfileitä jumpattua. Tänään sitten suunnattiin KAS:n hallille suunnitelmana treenata Marin antamia kotiläksyjä. Lämmittelyä ja jäähdyttelyä tuli 30 min molempia.

Aloitettiin lähtöharjoituksilla, joissa ohjaan kaukaa sivusta. Ensin yhdellä esteellä ja sitten kolmella. Alku oli taas hankalaa, piti ihan rautalangasta vääntää ja yhdessä viedä narupallo esteen toiselle puolelle, että Urho irtosi hyppäämään esteen, eikä tullut sen ohi luo. Rautalanka tehosi ja sen jälkeen saatiinkin onnistuneita suorituksia. Tein myös samaa alkukuviota kun maanantaina eli hyppy-hyppy-valssi-hyppy ja se onnistui :) Loppujen lopuksi sain ohjattua nuo kaksi ensimmäistä hyppyä melko kaukaa.

Sitten reenailtiin vastaanottamista hypyn takaa. Ensin taas yhdellä hypyllä ja heitin narupalloa palkaksi. Sen jälkeen hyppy-putki-palkka, molemmille puolille.

Lopuksi tehtiin vauhtirata hyppy-90° hyppy-u-putki -hyppy-putki. Ohjasin alun kauempaa sivusta, mutta Urho oli jo lahjakkaasti unohtanut mitä ekaksi tehtiin, joten väänsin taas rautalangasta :D Eipä siinä, toistojatoistoja, sillainhan sitä oppimista tapahtuu. Kun tuo alkukuvio saatiin toimimaan, niin loppu meni oikein kivasti. Ihan vimpaksi leikittiin ja retuutettiin palloa ja otettiin yksi nopea pujottelu.

Jäähdyttelylenkillä sain Grande Idén, kuljetaanpas osa lenkistä kokonaan metsän (risukon) puolella, niin saadaan liikkumisesta kaikki teho irti! Urho ei oikein arvostanut mun ideaani, vaan yritti selvästi vihjailla, että kuules dorka täällä olis näitä polkujakin! Sinnikkäästi se lähti jokaista vastaantulevaa polkua kulkemaan, mutta jääräpäinen emäntä vaan rämpii pusikossa. Kaikkeen sitä pieni kelpie joutuukin.