KAS:n treenit eilen, tehtiin rataa. 

Ensimmäisellä yrityksellä mun rytmini oli ihan hukassa ja sen takia meni vähän sinnepäin. Kun oma ohjaaminen oli rentoa, tehtiin mun mielestä tosi hyvä suoritus. Ensimmäisellä kiekalla sidoin Urhoa ihan liikaa ja sain sen tulemaan jopa esteistä ohi. Tämä oli hyvä treeni kisoja ajatellen, pitää muistaa antaa mennä. 

Kontaktit meni kohtuu hyvin. Puomilta tuli kerran liian pitkälle ja A:lta valui alas, mutta otettiin ne sitten uusiksi ja tarkemmin. Ylösmenot hyviä. (tehtiin siis koko radan jälkeen pienempiä pätkiä useampaan kertaan, joten niitä hyviä kontakteja tuli kyllä useampia). Pujottelussa ensin sidoin liikaa, mutta kun annoin tilaa mennä, Urho teki tosi hyvää työtä. Pöytä tuotti ongelmia, ei ollut sen suoritus ihan selkäytimessä.

Radan jälkeen otettiin kontakteja yksittäin, ei ollut minkäänlaista ongelmaa. Puomi oli taas ihan superhieno :)

Kisoissa pitää muistaa: 1. rento fiilis ja rento ohjaus (uuu yeah, onnistuu...) 2. kontaktit tarkasti, sanon puomilla vielä "pinta"-käskyn alastulossa, niin onpahan varmempi. 3. putken jälkeinen hyppy varmistettava, että hyppää kunnolla, ei saa liikaa vedättää, 4. kepeillä annettava tilaa suorittaa. Näillä mennään.

Olen nyt ilmoittautumisesta asti mielikuvaharjoitellut erilaisia vaikeita tilanteita ja ratoja. Tai siis oikeasti jännitän kisoja, enkä osaa ajatella muuta :D Saiskohan huomisessa tentissä pisteitä vastaamalla "keppien aikana muistettava pitää oma liike tasaisena ja suorana".

Ei vaan, loppujen lopuksi mulla on ihan luottavainen olo. Khyyl tämä tästä.