Pitkästä aikaa päästiin mukaan KAS:n ALO-ryhmään. Aloitettiin täyskäännösharjoituksilla. Hyvin menivät, Urho seuraa tiiviisti käännöksissäkin. Tehtiin muutenkin pieniä seuruupätkiä, hyvällä mallilla on se. Ongelmia tuottaakin sitten sivulletulo. Tähän täytyy taas itse aktivoitua kunnolla. Urholle on nyt jäänyt tavaksi jättää etutassu mun jalan päälle ja tää pikku fiba pitää nyt aktiivisesti karsia pois. Sivulletulo muuten on näppärä ja suora, ainoa virhe on tuo tassu.

Liikkeestä maahanmenoa tehtiin myös. Tätä ei oltukaan tehty aikoihin, meni pikkukelpiellä vähän aikaa muistaessa mikä on homman nimi. Loppujen lopuksi sain tehtyä useita hyviä toistoja nopeita maahanmenoja ilman hiipimistä. Vartaloapu on vielä (kisoja ajatellen) voimakas, mutta kunhan saisin vaan itse aktivoiduttua, niin nopeasti sen saisi koulutettua pois.

Paikallamakuu oli hyvä! Olin ihan Urhon edessä, eikä aikakaan ollut pitkä, mutta liike oli rauhallinen! Tämä on menossa hyvään suuntaan :)

Tokojuttujen lomassa treenattiin myös puomin ylösmenoa kosketusalustalla/namialustalla. Parhaiten toimii se, että vien ylösmenolle alustalle namia ja Urho pysähtyy syömään -naks ja vapautus. Alku oli yhtä räpeltämistä, mutta loppujen lopuksi lähetin Urhoa jo niin, ettei remmiä tarvinnut kiristää. Kyllä tämä ehkä tästä.

Mitä reenataan: Noutoa, se me saatiin kotiläksyksi, koska unohdin ottaa kapulan tälle kerralle mukaan... Ja sitä sivulletuloa.