Tämä ah-niin-ihana-rakkine taas temppuilee, joten vaikka mulla nykyisin on Flexitrack käytössä, niin uusimpia ratoja ja treenejä en just nyt tänne saa liitettyä. Kele.

No, viime torstaina treenattiin AD:lla rataa, tarkoituksena tehdä nolla. Mari oli tehnyt meille 24 esteen radan, jossa oli pyöritystä, kontakteilla sivuttaisen etäisyyden ottoa, takaaleikkauksia tai vaihtoehtoisesti valsseja, kepeille 90 kulma ja kiva loppusuora. Kaiken kaikkiaan muuten kohtuu hyvin, mutta A:n sivuttaisetäisyyden otto (ja se, että käännyin samalla valssaamaan) oli kyllä tuskan takana. Aina vain Urhon perse kääntyi kontaktilta pois. Tätä pitää treenata lisää paljon! Ensimmäinen rata tuntui jotenkin tahmealta, nynnyilyltä, ei menty kumpikaan niin hyvin kuin osattaisiin. Ohjasin liikaa takaa, enkä mennyt kuvioihin tarpeeksi mukaan.

Toinen kiekka oli jo parempi, vaikka siellä edellisellä kierroksella onnistuneet pyöritykset eivät olleet niin hyviä. Kepit molemmilla kerroilla hyvät, 90 kulma ja siihen takaaleikkaus - no problem. Hitto se pujottaa hienosti :) Jossain valsseissa oli mulla vähän hapuilua, mutta kaikenkaikkiaan kun vain liikuin kunnolla, niin johan oli parempi tulos.

Jenskun ja Lennin kanssa treenattiin viime viikolla (itseasiassa ennen AD:n treenejä) kontakteja. Puomille ja A:lle mentiin 90-kulmassa ja keinulle kolmen hypyn suoran jälkeen. Nämä treenit meni ihan ok:sti, pussissa Urho meinasi kääntää liikaa sivulle.

Seuraaviin omiin treeneihin siis kontakteille sivuttaisetäisyyttä ja pussia.

Lauantaina oli OKK:n kisat, meillä 2 starttia. Radat oli kivoja, sellaisia sujuvia ja juostavia, ei mitään ihmeellisiä kohtia. Ensimmäinen rata oli tosi sujuva ja kiva lukuunottamatta silmukkaa, jossa Urho kääntyi niin tiukasti, että siivekkeet kaatuivat. Ajauduin valssissa ohjaamaan liian kauaksi ja sitten Urmassella tuli niin kiire, että meni räiskimiseksi ja se ponnisti suoraan siivekettä päin. Tästä on kuvakin, lataan sen tänne joskus. Tällä radalla puomin ylösmeno oli huono, Urho pysähtyi kokonaan kontaktipinnalle. Okei, pysähtyi, mutta väärään paikkaan. Tsottsot. Alasmenokontaktit kaikki hyvät ja liikkuminen muuten ok. Hyvä fiilis, vaikka vähän jäi kaivelemaan ne rimat.

Toinen rata kaatui sitten heti nelosesteelle. Keinun jälkeen (hyvä keinu, tultiin putkesta) oli hyppy suoraan edessäpäin ja jotenkin vahingossa ohjasin niin, että Urho lähti takaakiertoon... Hieno takaakierto se oli, sen jälkeen meni vähän haahuiluksi, mutta kun päästiin taas kartalle niin loppurata olikin tosi kiva. Renkaasta se meni jostain syystä kokonaan ohi, enkä sitä jäänyt jankkaamaan. Kontaktit oli tosi hyvät ja uskalsin juosta reilusti ohi. Tällä radalla puomin ylösmenokin oli hyvä.

Hyvä kisafiilis oli, nyt vaan jäi kaivelemaan nuo tulokset ja on taas mieletön hinku uudestaan radalle! Muutaman viikon päästä seuraavan kerran!