Mun on jo monen päivän ajan tehnyt mieli tehdä Maunon kanssa agilitya ja tänään sitten sinkoiltiin pitkästä aikaa. Otin molemmat koirat hallille mukaan.

Hallissa oli valmiina pieni ratakuvio, Mauno pääsi tekemään hyppyjä, puomia, keinua, rengasta ja keppejä. Kovin kankeasti se hyppää, joten rimat oli ihan matalalla, varmaan jossain 25:ssa. Oli ihan hassua mennä Maunon kanssa, sitä on jo niin tottunut Urhoon. Mauno ei irtoa ollenkaan niin hyvin ja varsinkin tauon jälkeen oli aika kiinni kädessä. Kertaalleen sain sen käännettyä ennen putkeakin pois, kun en vaan malttanut viedä tarpeeksi pitkälle. Vauhti on tippunut puoleen entisestä ja hyppääminen tosi huonoa. Mutta hauskaa sillä oli! Mauno saa kyllä jatkaa eläkepäiviään, oli sen meno niin kankean näköistä hyvästä lämmittelystä huolimatta.

Ursula pääsikin sitten tekemään puomin ylösmenoa. Tehtiin ilman remmiä, ihan metrin päästä. Puomilla oli nami alustan päällä odottamassa ja nätisti se ilman vauhtia tekee. Saapi nähdä mitä tapahtuu kun sitten joskus tähän otetaan vauhtia lisää, toistaiseksi mennään vielä näin. En laskenut kuinka monta toistoa tehtiin, mutta monta niitä kyllä oli. Pitää jatkaa samaa vielä illan tokotreeneissäkin.

Puomin jälkeen tehtiin kivaa vauhtipätkää hyppy-rengas- u-putki -keinu, hyvin meni, keinukin. Keinu taitaa sujua kontaktiesteistä parhaiten :D Sitten tehtiin radantynkää, jossa harjoittelin mm. putken jälkeen persjättöä ja peruuttaen viemistä esteelle. Este oli mun oik puolella, peruutin ja ohjasin oik kädellä hypylle ja siitä sitten tiukka kurvi takaisin päin toiseen putkeen (öh, pitänee hankkia joku radan piirto-ohjelma tai siirtyä takaisin tähän "valokuvaa rata"-malliin...). Putken jälkeen vielä hyppy ja kepit. Tuo peruuttaminen toimi tosi hyvin jopa mun motoriikalla, pitää treenata sitä lisää. Kepeillä oli lopussa kaaret, pujottelu meni tosi hyvin, vauhtia oli paljon!

Loppuun hinkattiin vielä sitä puomin aloitusta. Tylsäähän se on, ei sille mitään mahda, mutta toivottavasti tuottaa tulosta!

Jäähdyttelylenkille mentiin Alakylään retkeilemään. Reipas tunti lenkkeiltiin, kuvasatoa tulossa tännekin jossain vaiheessa. Nyt otukset on ihan naatteja, Urmas makaa jaloissa ja Mauno nukkuu sohvalla. Tuollaisesta näystä tulee itsekin niin hyvälle mielelle :)