Jenskun ja Lennin kanssa eilen ja AD:lla tänään. Kontakteja ja keppejä.

Puomi: Tein loppuun valsseja ja reilusti sivuttaista etäisyyttä. Välillä juoksin reilusti ja kovaa ohi. Muun kestää, valssit ja taakse jääminen on vaikeaa. Ylösmenot oli hyviä. Puomia ei tehty AD:lla ollenkaan. Valsseissa piti antaa pinta-käskyn lisäksi myös paikka-käsky, mutta sitten toimi ihan jees. Parhaiten toimii niin, että pallo on valmiiksi odottamassa.

A: Hallilla toimi hyvin, AD:lla sitten taas ei. Hallilla tein takaaleikkauksia A:lle ja samoin heti A:n jälkeen valssia. Pari toistoa reilulla sivuttaisella etäisyydellä ja valssi, tein myös niin, että käännyin ja kävelin tulosuuntaa kohti ja vapautin kuitenkin Urhon itsestäni taaksepäin (eli A:lta eteenpäin) lelulle. Ihan jees. AD:lla Urho jäi jostain syystä himmaamaan liian ylös. En tiedä ahdistuiko se reilusta sivuetäisyydestä vai siitä, että se varasti ensimmäisellä kerralla ja toruin siitä. Muutaman toiston ajan se ärsyttävästi himmaili, sitten otin pari reilua ohijuoksua ja persjätön ja silloin Urho otti kontaktin moitteettomasti. Hmmmm. No, reenataan tuota sivuttaista ja valsseja ja sen semmosia lisää. Liian helposti se lähtee esteen jälkeisissä ohjauskuvioissa ennakoimaan ja varastaa.

Keinu: Takaaleikkaus ok. Tähänkin vaan lisää sivuttaisetäisyyttä ja persjättöjä ja valsseja ja päällejuoksuja ja hämyjä, etenkin hämyjä.

Kepit: Hallilla yritin vedättää ja sen jälkeen jäädä taakse. Vedättäminen on vaikeaa, koska kun yritän juosta reilusti ohi, Urho alkaa säheltää ja sitten menee reisille. Tämä johtaa siihen, että minä varon ja sitten en vedätä oikeasti kunnolla vaan reilun metrin vain Urhon edellä. Taaksejääminen onnistui parhaiten niin, että lähetin Urhon kepeille kaukaa (5 m, jos ei jopa enemmänkin) ja palkka odotti edessä. Onnistui hyvin. AD:lla tehtiin sitten reilua vedättämistä ja eihän se sitä kestänyt. Sivuttaissuuntaista etäisyyttä sai olla paljonkin, eikä se häirinnyt, mutta vierellä kovaa juokseminen saa Urhon kuupan sekaisin. Tätä nyt sitten treenataan niin, että otan reilusti sivuttaista etäisyyttä ja samalla etumatkaa. Toisaalta vois laittaa myös ohjurit kepeille, ainakin loppuun, niin saisi varmuutta taas takasin.

Sisäänmenoja tehtiin kuudella kepillä. Piti tehdä remmissä, mutta olin ihan käsi siinä ja tein luvattomasti ilman. Hyvin kyllä meni, aikamoinen imu sillä on jo kepeille. Näitäkin vaan taas lisää. Ja vaikeampia kulmia ja kauempaa lähettämistä.

Rengastakin tehtiin. Sivuttaista etäisyyttä, tiukkaa valssia, jaakotusta, takaaleikkausta. Yksittäisenä ihan ok, pitäisi tehdä hypyn kautta myös.

Äh, nyt oikein ärsyttää nuo kepit. Phuuuuuh. No ei se auta kun reenata. Pitäis olla piha ja siinä kepit niin sais miljoona toistoa päivässä.