No niin, nyt se on tehty, treenipäiväkirjani on julkinen. Syksyn myötä alkaa treenejäkin pukata useampia viikkoon, tarkoitus olisi kaikista ylös jotain kirjoittaa.

Mauno siirtyy viettämään sohvachampinjoonin elämää, Urhosta tulee täysipäi(väi)nen harrastus- ja koe-eläin. Ensi viikosta eteenpäin meillä on maanantaisin hakutreenit OSE:n Etelän hetelmät-ryhmässä, tiistaisin agilitya KAS:lla, keskiviikkona agilitya Minnan koirakoululla ja perjantaisin TOKOa KAS:lla. Siinäpä tuota riittääkin hommaa, koulukirjojakin pitää kuulemma jossain välissä mulkaista.

Tavoitteet syksylle ovat seuraavat:

Haku: ilmaisu kuntoon. Haukku raikaa jo hyvin, pidempiä sarjoja pitää treenata, toistaiseksi ilmaisut on olleet max. 8 haukkua. Treenaamme niitä hajumielikuvilla, samalla saadaan rakennettua myös pistoja. Omilla treenikerroilla otetaan pidempää etsintää, ilmaisuna max. 1 haukku.

Toko: Plääh, mulla on tokoahdistus... Paikallamakuu pitää saada kuntoon, teen sen kokonaan alusta. Aloitetaan ihan sillä, että maataan rauhassa hiljaa paikalla, minä olen ihan vieressä. Tätä on tehty jo sisällä ja pieniä pätkiä ulkona. Pitää saada tehtyä niin, ettei liikkeestä tule levotonta, mitä se nyt siis on... Siinä sivussa hiotaan alokkaan muut liikkeet kisakelpoisiksi.

Agility: Kepit varmaksi, samoin kontaktit. Ovat kyllä hyvällä mallilla jo nyt, mutta hiotaan lisää. Kepit takkuili kesällä aika paljon, mutta todnäk johtui vaan siitä, että keppiväli oli pienempi kuin mitä aiemmin treenatuissa kepeissä. Hallilla kepit sujui taas ihan ok. Ohjaamista mun pitää oppia, ennakoimaan ja juoksemaan :)

Lisäksi jatkamme juoksuharrastusta, jahka Urhon tassu saadaan täysin kuntoon. Kiitos lasinsirun, isoimmassa anturassa oli sentin mittainen haava. Haava on nyt ummessa, mutta tassun uloin pintakerros vielä puuttuu. Eipä se kyllä ole missään vaiheessa menoa hidastanut, turhauttanut kyllä on, kun ei vapaaksi pääse.

Siinäpä on meille hommia syksyksi, Urholla ainakin intoa riittää, toivotaan että emäntä kestää perässä!





*Edit. Jostain syystä tuonne jää päivämääräksi 9.8.2004 vaikka vuotta 2008 tässä jo elellään...