AD:lla tehtiin torstaina A:ta, puomia ja keppejä.

Puomilla hinkattiin alastuloa, Urholle vaikeinta on se, että jään taakse. Tehtiin seuraavasti: pallo kontaktin päähän - Urho remmissä kontaktille (sivusta) - odotetaan että Urho katsoo palloa + hyvä 2-2-kontakti - vapautus pallolle. Ihan joo toimiva suunnitelma, mutta Urho tuijottaa ennemmin minua kuin palloa Nolostunut Tätä tehtiin monen monta toistoa ja lopulta alkoi jo sujua. Ajatuksena siis saada Urhon ajatus palloon ja kontaktilta eteenpäin, pitäisi saada puomi itsenäiseksi. Päällejuoksut, persjätöt ja muut sellaiset ohijuoksut on kyllä hallussa. A:lla sama homma.

Kepeillä harjoiteltiin äkkipysähdyksiä. Lähetys 5 m:stä kepeille, juoksu vierelle ja pysähdys - ja koiran tietysti kuuluu pujotella loppuun asti. Alkuun tein pari pujottelua niin, että seisoin paikallani siellä mistä Urhon lähetin ja sen jälkeen niin, että juoksin ja pysähdyin. Urho pujotteli loppuun asti, ei mitään ongelmia! Vaikeita pujottelukulmia harjoiteltiin myös, nekin sujuu hyvin.

Hypyllä tein takaakiertoa, onnistui paremmin kuin aiemmin.

Loppuun tehtiin kahden hypyn kautta puomi, jonka alla oli putki. Sujuvasti meni, ylösmenopysähdys oli tosi hyvä ja nyt Urho meni vauhdilla loppuun asti.

Lauantaina käytiin VGU:n kaikkien rotujen kiihdytyskilpailuissa testaamassa kuinka kovaa kelpie pääsee. Kovaahan se pääsi, 80 m taittui aikaan 7,08s ja sillä irtosi isojen koirien sarjan voitto! Vinttikoirasarjassa juostiin vielä kovempaa, mutta ei Urho hävinnyt kuin 0,4 s sen sarjan voittajalle. Setäkoirakin kävi juoksemassa, mutta ei ihan vastaavalla menestyksellä. Maunon lähtö oli sairaan säpäkkä, mutta puolessa välissä se unohti mitä oli tekemässä ja bongasi ihania beibejä radan reunalta. Minkäs sille mahtaa, Setäkoira, jolla on pallit isommat kuin aivot Nauru

Juoksukisojen jälkeen käytiin vielä hallilla aksaamassa, tehtiin samaa puomin alastulon hinkkausta monen monta toistoa. Sitten innostuin tekemään vielä puomin kokonaisuudessaan hypyn kautta ja hiphiphurraa, se meni sairaan hienosti! Loppujen lopuksi pystyin odottamaan ylösmenokontaktin kohdalla ja Urho kiisi kovaa hienoon 2-2-kontaktiin ja siitä luvalla pallolle!!! Olin onnesta sykkyrällämykkyrällä!

A:ta tehtiin samoin, sekin meni hyvin. Ei niin hyvin kuin puomi, välillä tuli himmailua, mutta ihan melko jees silti. Kepit oli ihan pro, lähetin kaukaa ja vaikeista kulmista. Loppuun ihan sellaista hyppy-kepit-hyppy-kepit-pyöritystä, hyppy oli keppien vierellä puolessavälissä keppejä. Hyvä fiilis näistä pikatreeneistä jäi Hymy