Ekat treenit tauon jälkeen. Ei mikään paras treenivire tämän kaiken muuttohässäkän keskellä, mutta selvittiin silti. Ensi viikolla olkoon jo parempi vire ja kulkekoon ajatus paremmin.

Treeni oli kiva:

Rata pilkottiin kahteen osaan, palkattiin kontakteilla. Ensin 1-10, eli A:lle asti. Ensimmäisellä renkaalleviennillä en ohjannut tarpeeksi selvästi (putken jälkeistä kaahotusta), joten Urho haki mun oikelle puolelle (ohjasin radan ulkopuolelta). 6 hypylle takaaleikkaus (joka sujui vallan mainiosti) ja poispäinkääntö 7-8 väliin, tässä mulla oli ajoitusongelmia. Urho lähti kyllä liikkeeseen mukaan tosi hyvin joka kerta. Tätä kohtaa tehtiin myös valssilla ja se toimi muuten hyvin, mutta turhan helposti Urho haki A:lle (eli toisinsanoen mulla edelleenkin oli ajoitusongelma...) A:n kontaktin Urho otti joka kerta tosi hyvin, mutta jos pallo oli mulla kädessä, se kyttäsi ja hytkyi, eikä malttanut odottaa kunnolla. Kun tiputin pallon maahan odottamaan, Urho odotti tosi hienosti ja lähti vasta vapautus-käskyllä.

Toinen osa oli lyhyempi. Aloitettiin A:lta jonka jälkeen hypylle tiukka valssi (kääntyipä hienosti tämä eläin), sitten putkeen ja siitä jaakottamalla hypyn kautta puomille. Ekalla kerralla putken jälkeen tulikin jaakotuksen sijaan kaahotus. Urmas teki saman kuin ekallakin pätkällä: kun ohjaus ei ollut liioitellun selkeä, se ampui suoraan käsille. Kun ohjasin oikein liioitellusti, se meni upeasti! Jaakotus oli hieno ja tiukka, puomin ylösmenon hakemisessa ei ongelmia, vaikka putki oli alla ja puomin alastulokin tosi hyvä! Jee!

Itsenäisesti tehtiin keppejä ja loppusuoraa. Kepeissä ensin jäi viimeinen väli tekemättä, vedätin varmaan liikaa (mur..). Kepeille takaaleikkaus onnistui joka kerta, Urho hakee tosi kivasti aloituksen! Muutoin kepit sitten menivätkin hyvin ja lopuksi kärsi jo kunnolla vedättää, loppusuora oli myös hyvä. Sinne suih vain irtosi kolme estettä eteenpäin!

No niin. Viikon aikana treenaamme kontakteja lisää ja sitten poispäinkääntöä. Kauhean näppärä ja hyvä ohjaustekniikka kun saisin sen vain ajoitettua oikein. Ja ehkä teemme myös jaakotusta, kun se on kans niin kiva.