Jenskun ja Lennin kanssa, kuinkas muutenkaan :D Lämppänä ja jäähynä rämmittiin yhteensä tunti umpihangessa nenät jäässä, mutta koirilla oli kivaa ja vauhtia riitti.

Suunnitelmissa oli siis kisamainen rata. Molemmat tehtiin ensin rata kokonaan ja myöskin videoitiin se ja sen jälkeen hinkattiin ongelmakohtia.

(Ihan ei mun piirustuksessani sattunut mittasuhteet kohdilleen, mutta en jaksa enää vääntää uusiksi. Appleworks ei jostain syystä ole ihan yhtä näppärä kuin Flexitrack... tuo epämääräisen näköinen este nro 11 on pussi, 6 muuri ja 5 kepit)

Alku oli hyvä, vaikkakin 3-4 takaaleikkauksessa vähän haparointia. Kepeille Urho haki tosi hyvin ja pujotteli oikein mallikkaasti, mutta este 6 eli muuri (joka myöskin tuli näköjään piirrettyä vähän väärään kohtaan...) tuotti meille ongelmia. On näköjään jäänyt sen treenaaminen vähemmälle ja Urho oli vakaasti sitä mieltä, että se ei kuulu koko rataan. Lähti hyvin mun poispäinkääntöön mukaan, mutta juoksi koko ajan muurista ohi. Ilmekin oli sellainen "pölijä, ekkönää tajua, että ei se kuulu tähän rattaan!!!" No, otin siihen pari onnistunutta suoritusta, ennen kuin jatkettiin eteenpäin. Puomi oli tosi hyvä (myös ylösmeno!!) 9 on vähän liikaa ehkä vasemmalla, koska tuo matka putkelta ei ollut ihan noin pitkä. Pakkovalssilla vein, ihan ok. Loppu olikin tosi sujuva. A:n kontakti tosi hyvä, ja irtoaminen maaliin myös.

Yhtään rimaa ei tullut alas! Rimakorkeus vaihtelevasti 55-60 cm. Jos muurin tilalla olisi ollut normaali hyppy, niin tod.näk olisi mennyt ihan sujuvasti, koska Urho luki ohjausta kuitenkin hyvin. 

Lennin jälkeen tein radan alusta puomille asti. Eka rengas oli ihme räpellystä, mutta sen jälkeen meni sujuvasti ja takaaleikkaukset & kepeillemeno oli sairaan hieno! Innostuin siitä niin, että jotenkin mun suustani pääsi "taitava, jee" ja sitten Urhon pujottelu sekosi... NO, toisella kerralla alku oli taas yhtä hyvä, ja minä älysin olla hiljaa keppien ajan, mutta sitten poispäinkääntö tökki. Loppujen lopuksi tätäkin saatiin tehtyä onnistuneesti, mutta vielä paremmin, kun muurin tilalla oli hyppy.

Parasta treenissä oli se, että me mentiin nyt ekaa kertaa täyspitkää rataa - ja mun mielestä ihan kohtuu onnistuneesti. Itselle jäi sikahyvä fiilis siitä ekasta radasta ja oli tosi kiva mennä, tuntui sujuvalta. Rimat pysyi ylhäällä ja kontaktit oli hyvät! Tää loi uskoa siihen, että ehkä uskallan startata kisoissa tänä keväänä. Vaikka maaliskuussa...