Alueena entinen peruskoealue, ideana tehdä koetyyppinen etsintä: nenänkäyttöä + pitkä ilmaisu.

Me lähdettiin reilusti ennen aluetta jo partioimaan, koska halusin tyhjää alle. Ensimmäinen maali oli aika lähellä alueen reunaa, ison kiven alla piilossa makaamassa. Urho sai hyvin jo melko kaukaa hajun, mutta itse maali olikin Urhosta vähän jännittävä, lippispäinen mies. Kuitenkin se aloitti haukun hyvin, ei ihan niin nopeasti kuin yleensä. Haukku oli alkuun yksittäistä, mutta kun Urmas pääsi vauhtiin, niin haukku raikui hienosti, jossain 20. haukun kieppeillä palkattiin.

Jatkettiin alueen siksakkaamista, seuraava maali oli kivikossa istumassa. Tuuli liikkui niin, että Urho sai juosta aika läheltä että sai hajun. Ilmaisu oli parempi kuin edellisellä, tosin Urho koski kerran maalimieheen.

Kolmas oli alueen takaosassa, jatkettiin sinne partioimalla. Urho liikkui hyvin, sai hajun kaukaa ja ilmaisi hyvin. Joka maalimiehellä ilmaisuun tuli pieniä katkoja, kun tulin lähemmäksi, mutta Urho jatkoi kuitenkin haukkumista. Viimeisen ilmaisu oli paras.

Kaikenkaikkiaan tosi kiva treeni. Tein ennen hakua tottista ja sain seuruunkin onnistumaan hyvin. Ei haahuilua, eikä sinkoilua. Paikallamakuu oli olosuhteisiin nähden hyvä, mutta lyhyt. Viimeisestä hyvästä seuruusta päästin etsimään.

Fiilis on hyvä ja nyt tuntuu, että hallintaosionkin saa hyvin kuntoon. Kyllä Urholle vielä pelastuskoiraura urkenee!