Nenänkäyttöä ja korrektia ilmaisua ohjelmassa, Pikkaralan perinteinen treenipaikka sähkölinjojen luona.

Hiekkakuopan ympäristössä pienemmissä kuopissa yhteensä 4 maalia. Kierrettiin hiekkakuopan reunoja pitkin. Kaikista maaleista Urho sai hajun hyvin, näytti ettei sen edes kauheasti tarvinnut tehdä töitä. Tehtiin niin, että Urho haukkuu siihen asti kun tulen maalille ja annan luvan palkata. Urho ilmaisi kaikki hyvin ja aloitti haukkumisen heti maalin löydyttyä. 2 maaleista oli täysin uusia.

2:lla maalilla Urho käyttäytyi tosi hyvin, 2:lla se kerran hyppäsi yli, kaikki maalit olivat makaavia. Kaiken kaikkiaan se minusta toimi ja käyttäytyi kuitenkin hienosti, tuo rynniminen oli paljon vähäisempää kuin joskus aiemmin. Toisaalta se vähäinenkin pitää saada pois. Palkkana oli kissanruokaa ja namipurkki tarjoiltiin taas käden mitan päähän.

Ensi kerralla haluan sellaisen treenin, että Urho joutuu oikeasti tekemään töitä tai sitten vaihtoehtoisesti sellaisen, että alla on tyhjän juoksemista paljon, että ilmaisuista saadaan korrekteja. Jos päädyn jälkimmäiseen vaihtoehtoon, testaan sitä, että palkkaankin itse ja maali on täysin passiivinen. Jos taas ensimmäiseen, ohjeistan makaavat maalit niin, että nousevat reilusti ylös istumaan ennen palkkaamista ja palkkaamaan käden mitan päähän, ettei Urho pääse palkkaamisen aikana tulemaan syliin.

Toivottavasti saisin osastoharjoittelupaikan Oulusta, niin pääsisin Rymättylään hakuleirille. Tarvitsisin tähän hakuhommaan taas vierihoitoa, niin päästäisiin eteenpäin. Tuntuu, että treenit on Urholle liian helppoja, vaikka yritän tehdä niistä erilaisia.