Tälle iltaa oli sovittu hakuporukan palaveri ja teemaan sopivasti pakkasta oli reilut -20°C, mukava oli istua sisällä ja syödä hyvin. Kirjoittelin tännekin vuoden alussa tavoitteita, mutta kertaus on opintojen äiti.

Urhon tavoitteet vuodelle 2009:

- läpäistä peruspäivä- ja - pimeäkokeet ja mahdollisesti myös loppukokeet. Ensimmäinen peruspimeäkoe on 1.5.2009 ja peruspäiväkoe 2.5.2009

- jotta em. olisi mahdollista on treenattava ilmaisu korrektiksi. Tätä tehdään ainakin seuraavat 3 kertaa, jopa enemmän jos on tarve. Monta maalia, Urho liinaan ja maalilta pois jos rynnii päin. Suunniteltava treeni paikkakohtaisesti niin, että pystytään keskittymään vain ilmaisuun, eli ihan lyhyellä matkalla. Ensin muutamasta haukusta palkka, sitten pidennetään haukkuaikaa.

- lisäksi treenattava kokeen hallintaosuus kuntoon, eli alueelle siirtyminen seuraten ja paikallaolo etsintäsuunnitelman teon ajan. Tämähän siis onnistuu metsässä muuten, mutta ennen omaa treeniä kierrokset on kaakossa ja keskittyminen tällaiseen epäolennaiseen hukassa. Seuruun teen imuttamalla. 

- agility jää kesäkuuksi tauolle, kun mennään Itä-Suomeen, tilalle otetaan jälki ja tottikseen panostetaan enemmän. Tottiksessa kentällä ei siis kiehumisongelmaa.

- BH-koe syksyllä. Sen jälkeen ehkä voisin harkita pk-puolen pelastuskokeita..

- jos päästään tavoitteeseen, eli läpäistään perus/loppukokeet, yritän päästä loppuvuodesta koirankin kanssa hälyryhmän treeneihin.

Omat tavoitteet vuodelle 2009:

- päästä koirattomaksi jäseneksi hälyryhmään. Kurssit on jo käytynä, ensimmäinen hälytreeni on 3.4, sen jälkeen jätän hakemuksen.

- viestikurssi

- suunnistustaidon parantaminen. Oulurastit alkaa huhti-toukokuussa, sinne menen.

- varmuuden saaminen etsintäsuunnitelman tekoon

- motivoiduttava ja treenattava BH-kokeeseen, se vaan jotenkin on mulle sellainen mörkö.

Siinäpä sitä on tekemistä. Muiden kommenttien mukaan Urho on valmis kokeisiin, mutta haluan itselle vielä varmuuden hallinnasta, ettei minua ketuta ennenkuin koe on edes alkanut. Kokeisiin on sopivasti muutama kuukausi aikaa, paineen alla tunnetusti työskentelen paremmin Kieli ulkona