Mua jäi kuitenkin vähän vielä kaivelemaan se kääntäminen, joten käytiin taas Hietasaaressa juosten. Sama hyppykuvio oli vielä kentällä, joten jatkettiin sillä treenaamista. 3 hypyllä takaaleikkausta ja kääntöä, alkaa jo sujua paremmin. En oikein vieläkään osaa tehdä sitä kunnolla, mutta oli tämäkin treeni parempi kuin aikaisemmat. Pikkuhiljaa. Kääntöjen jälkeen otettiin vielä vauhtipätkä: 3 hypyn suora - 180° - 3 hypyn suora. Hyvin män.

Hyppyjen jälkeen rengasta. Ekalla yrityksellä Urho meni ali. Johtui varmaan siitä, että viime kerralla rengas oli minirengas. Yhden kädellä ohjatun kerran jälkeen meni kuitenkin jo itsenäisestikin oikein. Hjuva.

Sitten puomia.Jostain syystä Urho tarjosi kontaktilla 2-2-tilanteessa maahanmenoa. En kuitenkaan korjannut, kun itse se niin hyvin paikan haki. Pallo oli odottamassa puomin jälkeen ja vapautin pallolle. 4 hyvää toistoa, pystyin jo itse juoksemaan kauempana.

Lopuksi keinua samalla pamautustekniikalla kuin eilen. Hyvin meni tämäkin, Urho meinas jo karata ennen käskyä pamauttamaan. Ehkä 8 toistoa. Vimpalla kerralla palkkana pallo.

Joko hienoa tai huolestuttavaa on se, että haukkuminen on jäänyt huomattavasti vähemälle, ainakin yksin treenatessa. Tänäänkään ei kuulunut kuin pari kertaa, jopa lähtötilanteisiin asettautuminen oli hiljaista. Joko Urho alkaa oppia malttamaan tai sitten se on sairas :D Työmotivaatiossa ei kuitenkaan ollut mitään vikaa, tassukin on jo täysin ok, eikä siinä muutenkaan mitään vikaa ole, joten kallistun ensimmäiseen vaihtoehtoon.